Το The Salad Project γίνεται franchise brand!

Δημοσιεύτηκε: 2 Μαρτίου 2018

Πως μπορεί κάποιος σήμερα να απολαύσει ένα θρεπτικό, χορταστικό και παράλληλα νόστιμο πιάτο σήμερα που οι ρυθμοί του σύγχρονου καταναλωτή είναι πιο απαιτητικοί από ποτέ;
Το The Salad Project, η πιο καινοτόμα ιδέα στο χώρο της εστίασης ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που τρώμε! Καλύπτοντας την ζήτηση του κοινού για μια νόστιμη και θρεπτική διατροφή, η πιο φρέσκια πρόταση franchise ακολουθεί τις τάσεις και τις ανάγκες του σήμερα δημιουργώντας ένα μενού με γρήγορες αλλά ποτέ πρόχειρες επιλογές.
Είναι ένα concept φτιαγμένο για τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν το καλύτερο για τη διατροφή τους και ακόμα περισσότερο σε αυτούς που δεν έχουν χρόνο να φτιάξουν κάτι υγιεινό για να το πάρουν μαζί τους στη δουλειά. Αποτελεί μια πρόταση εντελώς ξεχωριστή στον χώρο της εστίασης, ιδιαίτερα αποδοτική με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Στο The Salad Project τον πρώτο λόγο έχουν οι πρώτες ύλες.  Επιλέγουμε προσεκτικά τους συνεργαζόμενους προμηθευτές μας και διαλέγουμε ελληνικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας ανάλογα με την εποχή. Το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα θα βρείτε μπρόκολο (πολύ θρεπτικό), κατακόκκινα ρόδια και παντζάρια (αντιοξειδωτικά). Ντομάτες, Αγγούρια, φράουλες, βερίκοκα και ροδάκινα είναι μόνο μερικά από τα φρούτα και τα λαχανικά που κάνουν την εμφάνισή τους Άνοιξη/Καλοκαίρι.

Το μενού του καταστήματος 

δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον chef Αλέξανδρο Σαραχό και την διατροφολόγο Βασιλική Λιανίδη, περιλαμβάνοντας όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος καταναλωτής σε ένα γεύμα. Δεν είναι μόνο οι πλούσιες σαλάτες μας που κάνουν τη διαφορά. Νόστιμες και χορταστικές σούπες, θρεπτικά snacks,αναζωογονητικούς χυμούς και 

ολοκληρωμένες προτάσεις για πρωϊνό συμπληρώνουν το πρωτότυπο μενού του The Salad Project, προσφέροντας απεριόριστες επιλογές.

Τι θέλουμε; Να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουν οι σημερινοί καταναλωτές το υγιεινό φαγητό. Βασική μας 

φιλοσοφία είναι ότι, εκτός από 

θρεπτικό μπορεί ένα γεύμα ταυτόχρονα να είναι και νόστιμο. Μαζί μας η υγιεινή διατροφή γίνεται μια υπόθεση εύκολη και απολαυστική και η δικαιολογία
των γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητας, αποτελεί πια παρελθόν. Γι’ αυτό εστιάζουμε στην ποιότητα των υλικών μας και σε ένα γευστικό αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει με την κάθε μπουκιά!

Δημιουργοί αυτού του πετυχημένου και ταχέως αναπτυσσόμενου brand, είναι η Εβίτα και η Θάλεια. Δύο γυναίκες που αν και δεν είχαν κάποια σχέση με τον χώρο της εστίασης, αφού και οι δύο εργάζονταν σε πολυεθνικές, ρίσκαραν για μια καινοτόμα ιδέα στην οποία πίστεψαν πολύ! Κατάφεραν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, να κάνουν το The Salad Project την απόλυτα εξειδικευμένη επιχείρηση σε “health conscious” γεύματα.

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ FRANCHISEE

Το The Salad Project αναζητά νέους συνεργάτες με όρεξη, που θα μοιραστούν το όραμα της επιχείρησης για προσφορά αξίας και υγιεινή διατροφή. Για την δημιουργία του δικού σας The Salad Project, δεν απαιτείται πρότερη εμπειρία στον χώρο της εστίασης ή του υγιεινού φαγητού. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε ανοιχτοί στις νέες ιδέες και προκλήσεις, με δέσμευση στην ποιότητα, αναζητώντας υψηλές αποδόσεις και ισορροπία προσωπικής ζωής και εργασίας.

 

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ

Το The Salad Project είναι ένα concept φτιαγμένο για τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν το καλύτερο για τη διατροφή τους και ακόμα περισσότερο σε αυτούς που δεν έχουν χρόνο να φτιάξουν κάτι υγιεινό για να το πάρουν μαζί τους στη δουλειά. Αποτελεί μια πρόταση εντελώς ξεχωριστή στον χώρο της εστίασης, ιδιαίτερα αποδοτική με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.


Μάθετε περισσότερα εδώ!

© 2015 by MATTHAIOS DAMIGOS

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle